logga svart bakgrund

 Om oss

Jag som driver LE.Knappar heter Laila Estvall och är 39 år, har en stor familj med 4 barn ( 11,9,4 och 3 år.) och en man, bor tillsammans  i en villa i Övik.


Mitt "egentliga" yrke är fotograf (Studio Laila Estvall). Men jag har många järn i elden så jag driver även Showdans för barn tillsammans med 3 suveräna ledare, och så dom här knapparna förståss. :-)
Så mitt företag står på tre ben: foto, dans och knappar. Sedan september 2015 jobbar jag åter igen, på dagtid, med företaget efter 3(!)års mammaledighet.

Jag kommer från Sthlm (Vällingby) Har bott i León i Spanien, Mooloolaba i Australien och Linköping innan jag landade här i Övik och här trivs jag som fisken i vattnet.

På min fritid... eh, vad är fritid?! Hinner inte med så mycket själv mer än att ta hand om 4 barn,  men får jag en lucka över försöker jag sy sy sy.

Jag började prova ut knappar i feb 2013. Det tog lång tid innan jag fann en som jag gillade (och som passade prymtången) Sedan oktober 2013 har jag sålt via facebookgruppen (https://www.facebook.com/groups/581891498514253/) och är överväldigad över hur bra knapparna mottagits. Det är superkul att ni delar mitt intresse.
Lagret växer och nu är det även utökat med dragkedjor och mönster.
 Jag uppskattar tips och råd om hur ni vill att knapparna ska se ut. Jag kan tyvärr inte ta in alla, men några av era förslag blir nog verklighet :-)

Knapparna jag har jag tagit fram är färger och mönster som jag älskar, om det är någon mer som delar min smak så shoppa på :-)

Laila

Jag önskar att mina knappar får förgylla just dina kläder och andra projekt!